13 februari 2020

Dags att resa till Japan

När jag slog på datorn i morse så blev jag lätt chockad när coronaviruset stigit från 45,000 till 60,000 över natten. Tydligen har man börjat räkna på ett annat sätt. Man undrar ju...


Åkte på morgonen ner till Marita där det var Sweas styrelsemöte nummer två för i år. Anna-Lena hade bakat världens godaste krans som hon hade med. Mums!
  

Det var en stor grupp som samlats idag. Lydia var med för första gången och pratade om medlemmar och Maria om kassan. Jag är bara lite rådgivare nu. Känns bra!


Det blev en gruppbild på årets styrelse också.


Väl hemma igen fick jag ta mig en tur med vår lilla bil. Batteriet drar ur så snabbt och nu skall vi vara borta i tio dagar så jag fick köra runt och ladda upp det en halvtimme. 


Det blev middag hemma med våra luffande tjejer som stannar en natt till hos oss. Vi åkte ut till flygplatsen vid åtta. Därute träffade vi Eva och Ted som också skulle till Japan på samma plan. 


Ombord på planet blev det mask på. Bäst att passa sig för Coronaviruset. När planet är på marschhöjd så är alla filter igång tydligen. Innan dess åker allt möjligt runt i luften. Bäst att gardera sig. 


 Nu har vi knappa sju timmar på planet innan vi landar i Sapporo.