17 juli 2017

En dag i stan

Thelma skickade ett foto idag på våra chiliplantor vi har på balkongen i KL. Den högra är röda chilisar och den vänstra är gula. När vi åkte hade de gula precis stuckit upp små gröna skott ovanför jorden och nu är det stora plantor. Så häftigt!



Michi och jag åkte hemifrån redan vid nio idag. Det var dags att lämna tillbaka hyrbilen på Landvetter. Därifrån åkte vi via kontoret och sedan till Passmyndigheten. Det var 70 nummer före oss och varje nummer tog evinnerlig tid. Vi hade med legitimation men kom på att det kunde vara bra med våra pass. Jag stack iväg hem till Lerum och hämtade dem och kom tillbaka. Då var det fortfarande femton nummer kvar! Vi besällde även nya ID-pass så att allt går ut samtidigt.


Efter två timmar här åkte vi vidare till Axessakuten och tog fästingsprutor. Det blev nummer fyra för Michi och nummer två för mig. Jag skall ta en till innan jul och sedan är det tre år till nästa. Vi åkte sedan ut till landet igen och var duktiga och satt och jobbade lite. Jag fick fixat lönerna bland annat. Skönt att vara av med det. Middagen fick bli lite rester efter de båda middagarna vi haft här i helgen.