26 december 2013

Annandag jul - handboll och middag hos pappa

Idag åkte Michi iväg till sin pappa för att hinna prata lite med honom i lugn och ro, medan jag och barnen åkte in till Allum. Både Anna och Fredrik hade fått presentkort som gällde i alla butiker, vilket var väldigt bra. Det blev lite shoppingkassar med hem. Det var så mycket folk nu när rean startat så det var nästan omöjligt att få parkering, men vi hade lite tur. Lite lunch hann vi med på salladsbaren Paprika också.


Vid halvfyra mötte vi Michi vid kontoret i Partille och åkte sedan iväg och kollade på handboll. Tror inte jag har sett en match någonsin, mer än på tv. Det gick väldigt fort och var riktigt spännade. Vi såg Sävehof mot Ystad och Sävehof vann med 26-24. Jämnt och en riktig nagelbitare.




Här är familjen i publiken, bland de 1.800 besökarna.



På kvällen var vi hembjudna till pappa på middag.




Han och Gudrun bjöd på god torsk med massor av räkor.



En stund satt alla bänkade framför tv:n. Junior-VM i hockey startar nu och idag var det Sverige - Schweiz och Sverige började bra med en vinst.




Väl hemma igen gjorde vi något vi knappt har gjort sedan barnen var små - vi tog fram våra fotoalbum. Idag blev det tre album med bilder från när Anna föddes och framåt och imorgon har vi några till från när Fredrik föddes. Så nostalgiskt och kul!



Dags att börja tänka på packning igen och ner med alla julsaker som knappt hunnit komma upp. Så snabbt dagarna går!!!