11 december 2023

Vi provar gym i Lerum

Klockan nio på morgonen är det fortfarande mörkt ute och lär vara ett tag till. Det var fint att komma hem när det fanns lite snö kvar.


Eftersom både Anna och Erik är borta på konferenser så blir det Plutopromenader denna vecka. Vi tog oss en tur upp till pappa och även en sväng förbi Nicole innan hon skulle tillbaka ner till Lund.


När jag gick ner Västra Hästskobacken så passerade jag ett hus där de sålde egna julgranar. Man kunde bara ta en och betala med swish. Älskar hur sådant här fortfarande kan fungera!


Fredrik och jag åkte ner till Nordic Wellness och körde ett pass. Vi skulle köpa varsitt tiokort, men tjejen i kassan gav oss i stället en månad var gratis träning, trots att vi sade att vi åker från Sverige igen i januari och inte kommer att signa upp oss. Så otroligt snällt gjort. Michi fick ett likadant när han åkte dit efter jobbet. De har den här maskinen som jag bara älskar. Med hjälp av den önskar jag att jag en gång ska kunna göra chin-ups. Så kul! Behöver 30 kilo motvikt för att komma upp nu...


Pluto har en liten säng och rullar ihop sig brevid Fredriks säng varje natt. De är kompisar!


Alla är framme på sina respektive destinationer och flygresorna är över för denna gång.