18 december 2016

Långpromenad och mexikansk middag

Idag var det dags för frukost hemma hos Anna och hon gjorde det jättemysigt.





Efter en lugn morgon hemma gick Anna, Michi och jag ut på en promenad. Skönt att kunna promenera i ett litet svalare väder.




Vi promenerade förbi Regent Park och upp på Primrose Hill där vi fick lite utsikt över London. Det har varit rätt dimmigt de sista två dagarna så man kunde inte se allt så klart.




Vi stannade på hemvägen på Dukes Pub och tog en öl. Det måste man göra när man är i London.




Denna kväll var det Fredriks tur att ta med oss ut på restaurang och han hade valt en med mexikanskt tema, La Bodega Negra. Själva restaurangen och bara entrén var väldigt speciell. Klart värt ett besök!



Fredrik fick vara värd och beställa in vad vi skulle äta.


Det blev quesadilla till förrätt som nog var den bästa jag ätit!




Detta följdes av olika tapas bland annat små tacos med soft shell crab och pulled pork.




Vi gick sedan vidare till hotell Langham som bland annat finns med i filmen Burnt om en kock som lyckas ge hotellet sin tredje Michelinstjärna. Kul att komma hit. Vi gick till deras bar som är kända för sina speciella drinkar.



Michi fick sin drink i en liten pälsmuff - den hette Your room or mine.



Anna fick sin serverad i en sten. Hur häftigt som helst. Vi såg mystiska lådor komma in som öppnades som en Pandoras box och ut strålade ljus från ett nästan självlysande glas, drinkar som serverades ur stora bronsmyror och mycket mer.




En spännande avslutning på kvällen och ställen vi gärna kommer tillbaka till. Det finns så oändligt mycket att upptäcka i London!