03 oktober 2011

Heldag med Karin och vänner

Fredag morgon, den 30 september, kidnappade Jeanette, Lotta, Joel och jag Karin för en heldag tillsammans med oss. Det kändes nästan som om vi skulle ut på möhippa. Karin hade kommit från Sverige bara några dagar innan och sov sött när vi kom och bankade på dörren.


Första stoppet blev i Lake Garden där vi skulle stråla samman med Gunilla.



Karin har under sina tio år här aldrig varit i fjärilsparken så nu var det dags.



Allt från pyttesmå till enormt stora och vackra fjärilar fanns där.



Vissa såg ut som löv så det var knappt man kunde upptäcka dem.



Efter fjärilsparken begav vi oss till Rådjursparken.



Här fick vi se de små hjortarna som kallas Kancil och nästan är i storlek av en kanin. När vi i Sverige säger listig som en räv så säger de här i Malaysia att man är smart som en kancil.



Efter parken var det dags för lite fika vid en lekplats så Joel fick springa och ha lite kul också.



Det blev sedan ett stopp hemma för lite dusch och uppfräschning och sedan träffades vi alla igen i Bangsar Village för att äta lunch på Plan B. Nu kom även Eva, Lee Eng och Joanne med.



Mätta och belåtna gick vi tvärs över gatan till Bangsar Village II och vidare till Boudoir där vi tjusade oss med manikyr, pedikyr och ett glas bubbel.




Sista stoppet för dagen var restaurang Werner som ligger inne på Changkat Bukit Bintang. Tysk ägare, men italiensk mat. Vi var några som åkte med Joanne in och på restaurangen väntade redan Linda. I väntan på övriga tog vi in lite sangria gjort på vitt vin och päron. Gott!


Snart kom även Mica, Lotta, Eva och Gunilla och vi var totalt nio personer.



Gunilla och Joanne beställde in en väldigt stark pasta men såg ändå glada ut :)



 Jeanette, Karin och jag fick vara med på ett eget foto. Vi har haft väldigt kul ihop här!



Så fick hela gänget ställa upp på bild, utom Gunilla som redan lämnat.




Maten var riktigt bra. Vi tog in en lövtunn pizza med tonfisksashimi och delade på till förrätt och sedan blev det olika pastarätter m.m. Alla var väldigt nöjda och det är verkligen ett ställe att komma tillbaka till. Så roligt att det blev en riktigt lyckad dag för Karin och oss andra!