06 februari 2014

Tillbaka i KL

Flygresan till KL gick bra och det blev i alla fall några timmars sömn. Passade på att titta på en film jag hört skulle vara bra, Captain Phillips. Den handlar om hur ett lastfartyg blir kapat av somaliska pirater och har Tom Hanks i huvudrollen. Den var faktiskt riktigt bra!


Det var så mysigt att komma hem igen och träffa Fredrik och Michi. Fredrik och jag skypade lite med Anna för hon ville vara med när han öppnade ett paket från henne som hon köpt i Real Madrid-shoppen vid Puerta del Sol.


Jag hade också fått med en födelsedagspresent till Fredrik från kusinerna. Det var en jättesnygg tröja som passade helt perfekt. Lite extra roligt med den engelska flaggan på ärmen med tanke på varifrån Claudia kommer...


Det blev mycket prat över middagen om allt som hunnit hända dessa två veckor vi varit isär. Fredrik och Michi hade väl lite mer koll på vad Anna och jag gjort med tanke på att jag bloggat flitigt. Nu är det dags att komma tillbaka till vardag, 5:2, träning, Swea, träffa vänner och jobba. Rätt skönt det med!