03 augusti 2012

Familjemiddag innan Annas flytt, 1 augusti

Augusti är redan här. Månaden då skola och jobb börjar och det är tid att återvända till Malaysia. Tiden hemma i Sverige går alltid så fort, men vi är ju styrda av skolloven. Anna och jag var inne i stan en sväng igen och passade på att stanna till i Kungälv och köpa havskräftor till kvällens middag. Lagom till när vi var tillbaka åkte Michi in till stan för att fika först med sin mamma och sedan med sin pappa. Strax efter fyra åkte Anna och jag in till stan för att hämta Fredrik vid bussen från Oslo. Anna hade nu packat ihop allt och tömt sin lilla friggebod för denna sommaren.

Fredrik blev väl inte stormförtjust när han insåg att vi skulle till Lerum denna kväll och inte ut till Rörtången där han har sina kompisar, men detta blir sista middagen med hela familjen innan Anna flyttar hemifrån. Det blev riktig skaldjursfrossa med havskräftor, aioli och skagenröra. Det allra bästa som Göteborg kan erbjuda!



På landet har vi ingen tv så väl hemma i Lerum njöt vi också av att kunna sitta och titta på lite OS, medan Anna packade sin väska inför resan till Risön och Stockholm. Nu åker första familjemedlemmen.