04 september 2016

Mer service överallt

Vaknade tidigt i morse och stack iväg in till saluhallen i Kuah för att köpa en färsk kyckling. Färskt kött och fisk kan man bara köpa här, det finns inte i mataffärerna konstigt nog.


Det finns mängder med färsk fisk om man kommer tidigt, vid åtta, som jag gjorde idag.


Mitt mål var då ett speciellt stånd där vi brukar köpa kyckling.


Det fanns också krabbor som var alldeles blå. Annorlunda sort!


Väl hemma blev himlen allt mörkare och det började regna så smått och höll sedan i sig nästan hela dagen. Rätt ovanligt för att vara Malaysia.


Våra stolar har inte mått bra av att stå i det här fuktiga klimatet på Langkawi. Har nu fått tips på ett ställe som kan klä om dem här på ön. Det får bli nästa projekt.


Även idag blev det många besökare. Först ut var TM som skulle fixa vårt internet. Det stänger väldigt lätt av sig och behöver då startas om och det går ju inte från KL. Våra kameror fungerar fortfarande och spelar in, men mailen och sändningen till KL slutar ju fungera. Det blev ett nytt modem helt enkelt.


Rentokil kom också dit så vi fick sprayat mot småkryp även inne.


Michis sista hylla kom på plats också. Nu är det nog färdigsnickrat.


Det blev middag hemma även denna kväll. Det är rätt mysigt att sitta i utomhusköket med lite levande ljus och höra regnet droppa. Jag hade lagat till kycklingen i en lergryta vilket gör den otroligt saftig och god. En god sås på buljongen, lite ris och grönsaker och en helt ok middag :)