15 september 2011

Lunch med Fay och fotboll på MKIS

Har idag suttit med översättningar av Michis CV och lite annat för vårt visum vi håller på att söka nu. Mycket jobb just nu, men samtidigt behöver det bara göras en gång.

Var ute och åt lunch med Fay Cabrera idag. De var ju och hälsade på oss på Rörtången, men vi har aldrig umgåtts själva, men vi hade så väldigt trevligt! Gick därifrån med ett leende på läpparna. Extra roligt eftersom det också är en familj som kommer att stanna här ett tag.

Var på eftermiddagen hemma hos Jeanette en sväng och gick sedan till MKIS för att titta på Anna som spelade match mot ISKL. När jag kom stod det 1-2 till bortalaget. Anna hade just fått gå ut och spela i andra perioden.


Tjejerna lyckades vända och ledde med 5-4 när det var en minut kvar, men matchen slutade sedan 5-5.Regnet vräkte ner, fast det var nog rätt skönt med tanke på hur varmt det är annars.



Nu har Anna, med kompisarna Emelie, Nina, Kim och Laila just ätit middag här. Klockan är tio och de kom ner för trappan, den ena snyggare än den andra, och skulle in till stan till klubben Roots. Det är ett tufft och jobbigt liv att vara 18 :)