29 juni 2022

Bröllopsdag 31 år - mahognybröllop

Idag firar vi att vi varit gifta i 31 år. Jag fick leta fram en gammal bild för idag har vi inte kunnat gå ut någonstans. Michi är mycket piggare idag, men vi får allt hålla oss hemma. Vi ser fram emot många år till tillsammans.


Fick beställt en till fönstertvätt från Leifheit. De är helt otroligt bra! I Malaysia går de inte att köpa så jag tänkte att jag skulle ta med en dit.


Som alla dagar nu när Michi är sjuk så blir det långa promenader ute i det fina vädret. Det är så fint här i Lerum med sjön som glittrar i solen.


Det blev en tur ner till Lerums centrum för att byta till mig en ny bok. Därifrån vandrade jag vidare till Ica för att handla lite saker för en god middag hemma, nu när vi inte kan gå ut. Hittade nya ostbågar - som jag inte köpte - men noterar att det varje år dyker upp saker jag inte sett tidigare i butikerna.


En glass fick dock följa med på promenaden hem. Den var riktigt god.


Nere vid Aspenäs badplats var det fullt med folk. Det har varit otroligt varmt i nästan en vecka nu. 25-28 grader varje dag och strålande sol. Är vi verkligen i Sverige?


På kvällen blev det "bröllopsmiddag" hemma. Michi har smak och lukt i behåll och han älskar entrecote med gorgonzolasås och vad gör man inte för maken :)


Fredrik och Lucy tillbringade dagen i Amsterdam. De har introducerat mig till Wordle - New York Times dagliga ord som fungerar ungefär som Master Mind-spelet som fanns när vi var små. Nu när Fredrik och Lucy var i Amsterdam så hittade de spelet och får prova på vår variant. Kul!


Anna och Erik är tillbaka i London och jobbar för fullt. Den 21 juli kommer de till landet igen. Tiden går fort.