13 april 2022

Alla anländer till Langkawi

Spännande morgon när jag hittade en liten död fladdermusunge på golvet utanför huset. Jag trodde att deras hud var mer som en ödla, men den var alldeles lurvig och riktigt söt.


När jag scrollade igenom min telefon idag såg jag den här bilden i flödet. Jag kan bara hålla med.


Shadows tass var lite bättre idag. Fortfarande svullen, men ingen blödning.


Under natten hade jag fått meddelande om att Karthiks biljett fortfarande gällde flyget 15:55, men jag sade till killarna att åka ut tillsammans till ettflyget i alla fall. Tur var väl det för visst var Karthik ombokad till samma flyg som Michi. Jag drog en lättnadens suck när jag hämtade upp dem vid Langkawis flygplats. Resten av gänget dök upp vid sextiden. Där emellan hann jag med ett besök i villa fem för att kolla vilken veterinär de använt sig av till Shadow, plus fick mig en husesyn. Skönt att alla i alla fall har lyckats ta sig hit. Nu har vi två dygn tillsammans.


Efter en dryg timme i huset så kom Fatima och hämtade oss i sin van. Vi åkte till Fish Farm inne i Kuah och åt massor av god fisk och skaldjur. Muaz fastar ju nu då det är Ramadan, men 19:30 har solen gått ner på Langkawi och han kunde äta. Det är spännande med en som inte äter nötkött, en som inte äter fläskkött och just nu fastar och tre stycken som helst dricker läsk...


Anna och Erik satte sig på ett flyg till New York idag och kommer tillbaka nästa onsdag. Erik smet iväg och ordnade en uppgradering till business med BA. Det är de verkligen väl värda, med tanke på hur mycket de jobbar. Hoppas de får det riktigt fint nu.


Imorgon kör vi igång med konferensens mer seriösa delar, idag var det bara trevligt.