09 juni 2013

Shopping med Fredrik och tapas i Publika

Idag på eftermiddagen åkte jag och Fredrik en sväng till 1 Utama för att shoppa lite till honom. Det händer inte of'ta :) Nu var han i starkt behov av lite kläder efter att ha vuxit ur mycket. Det blev nya gympaskor, fin-skor och skjortor. Allt på en och en halv timme och sedan behövde han sticka iväg för att spela fotbollsmatch. På kvällen var han iväg på en fest i Sri Hartmas så vi har inte sett honom mycket den här helgen.


Michi och jag åkte upp till Publika på kvällen för att spana lite vad det finns för restauranger. Det finns hur många som helst! Till slut bestämde vi oss för ett spanskt tapas-ställe som låg brevid The Social. Det var hur gott som helst och kul att prova en ny restaurang.


Dagens stora händelse i Sverige denna dag var Prinsess-bröllop. Vår jättesöta och yngsta prinsessa, Madeleine, har idag gift sig med sin Chris. Nu är det bara prins Philip kvar...


Vi såg inte så mycket här, men kunde se lite snuttar på de svenska nyheterna Michi får in på sin iPad. Kul att kika lite i alla fall. De var väldigt söta!

Söndagen blev väldigt avslappnad som helgen väl bör vara. Michi och jag var iväg och provade Hot Stone massage. Riktigt skönt. Michi har haft sån träningsvärk nu och den blir väl ännu värre efter massagen... På kvällen blev det italienskt på Michelangelo´s i Solaris och Fredrik var ute och åt med Annas kompis Sara Naser. En riktigt härlig helg!