07 augusti 2018

Promenad, trädgård och middag hos Åsa

Tog mig en härlig långpromenad idag. Följde Säveån runt en lång bit. Solen sken och det var skuggigt där jag gick. Så fint!




Gick förbi en bro jag inte sett tidigare. Det finns många passager över ån.




Gick förbi en gammal handelsträdgård med stora äppelträd. Där hade man hängt upp en skylt att alla fick ta äpplen. Härligt!




På kvällen var jag hemma hos Åsa. Så roligt att ses och det är så avslappnande och skönt med vänner som man ser där det, trots att det gått lång tid, bara känns som om man sågs dagen innan. Hon bjöd på alkoholfri öl. Det är faktiskt riktigt gott!



Åsa rekommenderade den svenska serien Vår tid är nu och där fick jag plötsligt syn på Fredrik Johansson, son till en av våra kompisar på Rörtången. Kul!




Anna skickade bild på sitt sovrum. Det blev jättefint med alla hyllor, spegel och lampor.




Fredrik hade sin sista tenta för år två på Regent. Han var magsjuk när han försökte skriva den sist så läraren sade till honom att gå hem. Nu var det dags att ta den. Det kändes tydligen bra. Han hade med resväskan till tentan för direkt efteråt skulle han till London City Airport och ta Swiss Air till Geneve. Imorgon börjar jobbet på bank Reyl.




När han landade på flygplatsen var det stora skyltar där med reklam för banken. Den är nog större än vi tror...



Michi är nu framme i KL och gick ut på Burning Pit med sina kompisar Pattu och Thivanka. Kärt återseende tror jag.




Nu är vi ordentligt utspridda igen. Michi i KL, Anna i London, Fredrik i Geneve och jag i Lerum. En vanlig dag i familjen Cederkvists liv helt enkelt.