06 januari 2022

Alla godkända på de senaste PCR-testen

Nu är man på andra sidan jordklotet och solen går upp lite senare. Jag var uppe vid halvåtta för att ha ett videosamtal med Thelma och kolla hur det går med badrummen i Almaspuri. Glasen på vår terrass var alldeles frostade och det var så vackert i soluppgången!


En kompis till oss hade lagt ut följande roliga berättelse på Facebook och jag kopierade den direkt. Den är ju applicerbar på många situationer...

Först framåt kvällen fick vi besked att alla fyra var negativa, dvs ingen hade covid. Vi har redan tagit två test under 2022, så man känner sig ju rätt säker. Vi blev hembjudna till Anna och Erik på lite Spaghetti Bolognese.


Vi fick glädjande besked idag att vårt kök i Almaspuri är beräknat för leverans och installation den 19 februari. Då kommer även garderoberna till sovrummet och badrumsskåpen. Nu gäller det bara att hinna få in köksgolvet och väggkaklet, samt komma ut ur karantän innan dess.


Anna skickade ett par söta bilder på Pluto idag. Första badet och senaste badet. Han har ju vuxit en del.



Fick även bilder från Thelma efter vårt möte. Golvet var ju redan klart i vårt badrum och nu har de även börjat med väggarna. Var lite mer orolig där eftersom det är ett mönster som skall läggas, men det verkar som de har förstått efter vårt senaste möte. Skönt!


Det blev också inbokat en resa till San Pedro nu från den 16-23 januari. Kommer vi bara iväg så skall vi äntligen få se de fyra badrum plus nya skåp i köket som har blivit fixat sedan vi var där sist, i augusti 2020. Otroligt spännande.