28 augusti 2015

Fredriks IB-doplom har kommit och vi provar Pilates

Onsdag morgon gick åt till väntan på Astro som skulle komma hit och byta dekoder. De skulle vara här klockan 10. Strax efter 10 ringde killen och sade det malaysiskt klassiska: On the way. Det kan betyda att man just satt sig i bilen och är tjugo mil bort. Han nämnde att han skulle komma om en halvtimme, men kom först efter elva. När han väl var på plats konstaterade han att vi hade centraliserad Astro och ingen egen satellitdisk, något jag redan upplyst om i telefon, vilket innebar att han inte kunde byta utrustning. Ibland blir man imponerad. När han åkte, med oförrättat ärende, promenerade jag upp till skolan och hämtade Fredriks IB-diplom. Nu har vi allt vi behöver inför London.


Fotade lite nya halsband under dagen som snart kommer upp på Facebook och hemsidan :)

Kinesiska armband

Armband i rött, grått eller svart läder

Långa halsband med svarta, vita eller rosa pärlor

Långa halsband i turkost, grått eller svart

Kortare halsband i matt silver eller guld

Idag startade Michi och jag morgonen med ett pass pilates, Ingen av oss har testat det förut och det kan vara roligt att göra något tillsammans. Dessutom ligger lokalen i Verve Suites så det tog fem minuter att gå dit. Kändes inte så jobbigt... Tillbringade sedan dagen på jobbet. Utanför Plaza håller de nu på att riva upp trottoaren och skall göra vägen trefilig. Just nu är det alltid kaos vid rödljuset mellan Plaza och 1 MK så det behövs verkligen tas ett grepp där! Arbetet beräknas ta en månad ungefär så det är väl förhoppningsvis klart när jag är tillbaka från London. Tur vi inte behöver åka till skolan längre!


På fredag eftermiddag fick vi besked att nästa visum, Daniels, nu blivit godkänt i steg 1. Så skönt att detta verkar fungera så bra! Firade detta med att efter jobbet gå iväg på pedikyr. Efter en sommar i Sverige med mycket torrare klimat behövde fötterna verkligen få sig en omgång. Fick tid direkt och två tjejer som fixade till så jag fick babymjuka fossingar :) Vilken lyx!


På kvällen åt vi middag hemma med Amanda och Fredrik igen. Nu suger vi på den sista karamellen! När de stack iväg sedan tittade vi på friidrotts-VM. Det är verkligen kul att följa!


Anna skickade oss lite bilder från England. Hon, Nur och två killkompisar, Christoffer och Daniel, skall iväg till Creamfields-festivalen och hade hyrt en bil. Anna skulle köra hela vägen då hon är den enda som är van vid vänstertrafik. Idag skulle de först till en mindre stad och göra ett stopp på vägen upp.


Kul för dem att få se lite mer av den engelska landsbygden också!