16 februari 2014

Champagnebrunch på Ritz-Carlton

Jeanette och Anders hade bokat in en champagnebrunch på Ritz-Carlton idag för nio personer. Ett litet firande, synd att säga, nu när Jeanette skall flytta hem. Med var förutom Anders och Jeanette, Eva och Jan Sjönell, Lee Eng och Roland Björlin, Mica och Jan Wiberg och jag.


Sunday Roast på Ritz är helt, otroligt fantastisk. För mig som älskar ost så kan man ha en orgie här. Alla ostar är perfekt mogna och finns i hur många smaker som helst!


Bland förrätterna kan man, förutom sushi, äta obegränsat med hummer och ostron. Inte så illa kan ju en göteborgare tycka.


Lite mer förrätter med små goda soppor och röror serverade i glas.


Man kan blanda sig en egen sallad och det står en enorm parmesanost framställd för en eventuell Caesarsallad.


Så här glad var Jeanette omgiven av sina vänner.


Dessertbuffen var också bra, men jag satsar ju hellre på osten...


Anders och Jeanette tog sig till och med en liten svängom när kapellet spelade.


Nio flaskor skumpa tog slut. Blir ju nästan liiiiiite pinsamt när de lägger upp alla korkarna.


Brunchen håller på mellan 12-15 och efteråt gick vi upp till Pavillions uteserveringar och tog en sista drink.


Det blev sedan en väldigt slö eftermiddag. Förstår inte det... Fredrik, Claudia och jag kollade OS där svenskarna tog hem skidstafetten.


Vi beställde bara hem varsin pizza till middag innan Claudia skulle hem. Somnade väldigt gott sedan.