05 november 2019

Första mässdagen på A plus A

Det kändes riktigt spännande att få följa med på en mässa. Mitt jobb den här veckan kommer att vara att dammsuga varje hall efter nya handskleverantörer. Jag skall inte titta efter det vanliga handsksortimentet utan skall försöka hitta nyheter och nischer som vi inte har idag. Roligt och lite nervöst eftersom jag inte kan så mycket tekniskt om handskar. Vi var ut på mässområdet vid nio, registrerade oss och så var det dags att börja.



På förmiddagen idag gick jag med Sohail som skulle kolla av de pakistanska företagen. Här är det ju inte lika lätt att komma själv som tjej så jag gick med, lyssnade och lärde.



Efter lunchen så började jag gå själv och hann idag med hall 1 och 3. I ett hörn fanns det bara malaysiska företag. Det roliga är att alla som var här var kineser så det där med att ha en fördel om man pratar malaysiska det fanns inte riktigt. 




Enorma hallar är det med allt som man kan tänka sig. I de hallar jag gick idag så var det mest kläder.



Vid halvsextiden åkte vi tillbaka till lägenheten och alla tog en stund framför datorerna för att summera dagens möten. Därefter fick alla berätta vad de hittat och fått gjort.



När vi var klara blev vi belönade med en middag runt hörnan från där vi bor. Vi hade blivit rekommenderade en italiensk restaurang. Idag hade vi ingen representation vilket var väldigt skönt för alla var rätt trötta.




Hemma stupade vi i säng redan innan klockan var tio. Vi hade nästan gått 20,000 steg vilket är rätt mycket. Dessutom pratat och funderat mycket. Inte konstigt att man var trött!