13 september 2013

Indisk lunch och bio i Garden

Jeanette hade fixat så vi var fyra kompisar som gick ut och åt lunch tillsammans. Seema som är från Indien hade tipsat om en bra restaurang med dosas som låg utmed Jalan Maroof. Dit kom också Maria, som är från Thailand.


Här är Maria och Seema...


...och jag och Jeanette.


Vi avslutade med ett indiskt kaffe med mjölk där man skulle hälla kaffet fram och tillbaka mellan muggen och fatet för att det skulle svalna. Från början var det verkligen kokhett.


På kvällen överraskade Fredrik och jag Michi med en middag och ett biobesök. Vi åt på Absolute Thai i Garden. Väldigt god mat, men Michi fick i sig lite väl många små chili padisar.


Här är mina snygga killar :)


Så var det dags för lite bio och vi gick på Gold Class 2 i Gardens.


Filmen vi såg hette Elysium och var lite av en science fiction och vi hade hört av Fredriks kompisar att den skulle vara jättebra. Matt Damon spelade dessutom huvudrollen och han har ju gjort flera bra filmer och dessutom var Judy Foster med.


Vilken skräpfilm! Till och med Fredrik somnade. Den började rätt bra, men efter ett tag ballade den ur totalt, slagsmål med splashande blod och helt overkliga scenarios. Ingen film att rekommendera. Det kan bara bli bättre efter detta!!!