06 april 2017

Lunch med Fredrik och farvälmiddag för Louise

Igår blev det jobb hela dagen och inte så mycket spännande att fota och skriva om. Idag blev det mysdag med Fredrik. Efter frukosten vandrade vi iväg till Fitness First och tränade ihop en timme och sedan blev det sushilunch på Sushi Zhangmai. Har inte varit där på hur länge som helst nu när vi flyttat kontoret.



Pappa hörde av sig med en liten bild och ett telefonsamtal. Han hade hjälpt mig att hämta ut ett nytt litet djävulsglas. Vi har några stycken hemma men det finns totalt 21 och det skulle vara kul att se om det går att få ihop dem. Vi använder dem alltid på jul och har inte tillräckligt många nu när barnen börjar bli äldre. Det här är ett av tre specialglas som getts ut och detta kom 2014 till minne av Gunnar Cyrén som skapade glasen och som gick bort samma år.



Fredrik och jag skickade en liten bild tillbaka till pappa. Jag satt och jobbade med Sweas medlemsregister och Fredrik satt och pluggade för kommande tentor.




På kvällen var jag bjuden hem till ambassadörsresidenset då det var ett farvälparty för Louise som flyttar hem till Stockholm. Träffade där på Augustin som jobbade på den gamla ambassaden. När den lades ner återvände han hem till Myanmar, men var nu tillbaka igen. Kul med gamla bekanta ansikten.Har man varit här för länge när personal på olika ställen känner igen en...?



Det fick ju bli en väldigt snygg selfie med Pia, Jill, mig och Louise också som sista bild.




En supertrevlig kväll som fortsatte uppe hos Louise och när jag kom hem satt Michi på balkongen med Fredrik, Rai och Andrew. Roligt att få träffa Fredriks kompisar igen!