19 mars 2022

Lördag på Langkawi

Hur underbart är det inte när man öppnar dörren och hittar en liten vakthund som har vakat över oss under natten. Han är värd mycket kli och god mat.


Det blev lite besök av hantverkare idag. I vårt sovrum lade luftkonditioneringen av och det blev lite väl varmt. Jag ringde i morse och fick frågan om det räckte att han kom i eftermiddag. Hur fantastiskt är inte detta? Han servade sex apparater plus bytte ut någon del i vår. Detta till det facila priset av 200 kronor. Helt galet! Strax efteråt kom ett par killar för att kolla vår spisfläkt som slutat fungera. Den blev dödförklarad och en ny behöver inhandlas. Den är ju tio år så det kanske inte är så konstigt...


Ytterligare någon timme senare kom folk från elbolaget som skulle byta ut vår elmätare så att de kan läsa av den centralt istället för att åka ut till huset. Pust, nu är allt klart för den här helgen. Michi hade varit iväg till Pok Brothers och köpt en hel fin oxfilé. Till middag blev det hasselbackspotatis, oxfilé och gorgonzola sås och till det en tomat- och löksalsa. Mums!


Till ljudet av kväkande grodor blev det sedan middag ute vid poolen. Fullmånen hängde över palmerna och vi kunde njuta av att bara vara.