30 augusti 2014

Michi kommer hem!

Så här glad var Michi idag när vi äntligen kom iväg från sjukhuset. Jag visade mig från min absolut sämsta sida idag och var så arg på sjukhuset. De har vetat hela tiden att han skulle lämna idag och när jag kom klockan fem så var ingen räkning klar fastän de haft hela dagen på sig. Det är som om de väntar till sista stund och då skall all info samlas in, skickas till försäkringsbolaget och svar fås. Man blir galen. Jag ställde mig till slut framför receptionistens skrivbord och förklarade att jag tänkte stå kvar där tills hon kunde ge mig en tid när de skulle vara klara, annars skulle jag ta med min man klockan sex och bara lämna sjukhuset!!! Vid strax efter sex gick Michi dit också och vid halvsju kunde vi äntligen lämna Pantai. Allt funkar så bra, utom när man skall checka ut.

Idag blev det pizza till middag och när vi var på Pizza Brava och väntade på vår beställning så blev det en liten kall öl. Lite godare än sjukhusmaten kanske :)



Fredrik och hans kompis Thomas hde dukat på balkongen, tänt ljus, lagt fram tygservetter och gjort det så mysigt när vi kom hem.



Det blev en riktigt härlig kväll. Anna är nu på Langkawi och var på spa i flera timmar idag. Hon hade blivit invirad i yoghurt och bananblad. Skulle hon ätas upp? Framemot halvsextiden kom Thonellarna och de åkte sedan ner till Cactus för lite middag. En härlig kväll även för dem!