18 februari 2021

Nu börjar saker falla på plats

Imorse dök två rörmokare upp igen. Nu skulle de helt plötsligt sätta upp innertaket. Då fick jag säga till dem att det får vänta till i mars när vi förhoppningsvis är tillbaka här. Jag fick också lära mig hur jag ska stänga av vattnet så att inget mer händer när vi är borta... Eftersom de igår sade att de behöver ha koll på rören så att de inte läcker så planerade jag in för en tur till kontoret. Skönt att kunna göra klart bokslutet idag och inte vänta tills på fredag i och med att jag flyger tidigare än planerat. Air Asia ställde in flyget så jag fick tag på en biljett med Firefly, men redan klockan 13.20.


Nu fick killarna istället bära upp gipsskivor och annat till badrummet och lämna det där för framtida jobb. Nu har jag i alla fall vatten!


Efter några timmar på kontoret kunde jag packa ner bokföringspärmarna och lämna över allt till revisorerna. Det kommer säkert behöva göras några mer justeringar men nu hoppas vi på att vi kan få upp hela bokföringsprogrammet i ett moln. Lösning verkar vara på gång!


På kvällen var jag sedan hembjuden till familjen Schipper med Karine, Rudi, Manon och Benji. Så roligt att se dem igen. Med allt jobb denna veckan så har det varit otroligt skönt att bara få sitta med goda vänner och njuta på kvällarna. Imorgon bär det av till Langkawi igen.