06 januari 2013

Samlade i KL igen

Idag har Fredrik suttit och pluggat hela tiden. Det blev bara en liten paus när vi gick iväg till Bestari för att äta lunch.Vi var också nere och handlade frukost till alla ungdomarna som skall bo i en lägenhet i Almaspuri dessa dagar. Hade somnat 3.30 i morse och hade sedan bilen full av blommor när jag åkte upp ur garaget. One Mont Kiara har en uppfart från garaget som är väldigt smal och slingrig och nu hände det jag fruktat länge - jag skrapade i sidan på bilen så det blev skrapmärken längs med båda dörrarna. Åh, så jobbigt. Tack och lov att det inte är så dyrt att fixa här, men man blir ju ändå så ledsen!!!

På kvällen dundrade så hela gängen in till oss igen. Anna, Nicole, Robin, Kevin, Fredrik och Andreas skall bo i Almaspuri och Cathrine, Mariana och Sanna bor här hos oss. Jag var och släppte in alla i Almaspuri och tog sedan med dem ner till Souled Out där vi skulle träffas och äta middag.


Här är två solbrända sötingar - Sanna och Anna...


... och här är Mariana, jag, Michi, Robin och Cathrine.


Det blev en god middag med en salig blandning av italienskt, indiskt och mycket annat. Efter middagen traskade vi hem till oss allihop.


Det blev en jättemysig kväll fylld med musik. Jag spelade piano, Anna sjöng och sedan kom alla igång. Sanna sjöng och Robin och Kevin spelade gitarr och det blev till och med lite allsång. Så kul!!


Vid tolvtiden skjutsade jag upp gänget till Almaspuri. I morgon skall alla göra Chinatown.