18 november 2021

Sex dagar kvar

Startade morgonen med att åka till Bangsar Shopping för att fixa ett par saker. Nu är det juldekorerat överallt. Promenerade sedan därifrån, cirka en halvtimme, till Mid Valley. 


Vi behöver olja in våra möbler på Langkawi och vår olja är nästan slut. Den vi har haft tidigare var baserad på bivax och hittade en liknande nu. Hoppas det blir bra.


Det blev ett besök i Nespressobutiken också. Jag lämnade in massa återvunna kapslar. Nu har de någon aktivitet att alla som lämnar in återvunna kapslar är med i ett lotteri där man kan vinna något som de tillverkar av dessa kapslar. Jag vet bland annat att de gör cyklar.


Langkawi öppnar nu upp för internationell turism, men man måste stanna där i sju dagar innan man får åka in i övriga Malaysia. Det blir en typ av karantän, men lite trevligare än ett hotellrum. 

Jag fick besked om att jag fått pre-settled status i England nu tack vare familjeband. Egentligen spelar det ingen roll för som turist får man vara där sex månader ändå. Det innebär dock att vi kan gå till NHS, vårdcentralen, jobba mm när vi är där. Härligt!