15 oktober 2018

Michi fyller 55

Härligt att vakna på Hilton och veta att en god hotellfrukost väntar. VI skrattade gott när vi fått vårt bord och de lade en liten skylt där det stod I´m taken. Michi fick modella lite.


Tog kort på den välklädde affärsmannen som satt vid bordet brevid. Han hade fått en klädhängare för sin kavaj vid bordet. Bra service! Helt plötsligt tittar jag upp och får se en man, omopererad till kvinna komma gående. Inte bara det,  det enda han/hon var iförd var vita spetsunderkläder - omoperationen kunde därmed säkerställas - och utanpå en vit, nästan genomskinlig morgonrock. Hela restaurangen fullständigt stannade upp och tystnade. Helt ok att se ut och operera sig som man vill, men man kanske inte går ner i underkläder till restaurangen... Ögonbrynen lyftes ännu mer när han gled fram till den välklädde mannen och kysste honom ömt inför alla. Ok - folk har olika läggning, men det är sällan man ser det demonstreras så. "Kvinnan" slog sig ner och affärsmannen gick och hämtade lite olika mat. Tur var väl det, annars hade väl folk svimmat till höger och vänster. När han kom tillbaka med maten blev det fler kyssar. Liiiite konstigt var det allt...


Efter frukosten så gick Michi till kontoret och jag åkte in till stan för ännu en dansklass. På kvällen fick vi firat Michis födelsedag - igen! Nu fick han sin paket i alla fall.


Jag hade köpt en "watch winder" eller klockskakare för automatiska klockor så att de inte stannar. Det hade stått på önskelistan och var inte helt lätt att hitta, men skam den som ger sig. Fick en lycklig man!


Nu blir det till att återgå till lite mer sans och balans igen efter dessa festdagar.