02 mars 2023

Bokklubb hemma

Efter dagens zumbapass åkte jag ner till Prince Court och hälsade på vår kompis som blivit inlagd. Här får man enkelrum och en meny att välja från. Nästan som hotellrum - fast inte riktigt. Jag hade med Djungelvrål och Gott och blandat som lite uppmuntran.


När jag kom hem hade vi fått två mystiska paket. Michi har beställt två kabinväskor för sina poäng på RHB. De lär komma väl till pass.


På kvällen var det bokklubb som skulle starta klockan 18. Precis då öppnade sig himlen och det fullständigt vräkte ner regn. När tjejerna dök upp var de som kom i tid dyblöta då de gått och de som kom med taxi blev supersena för trafiken funkar inte när det regnar så. Alla fick lite belöning för att ha tagit sig fram i form av svenska godsaker. Inga uppskatter dem så som expats. Vi blev sju i stället för nio på grund av väder och annat.


Thelma hade lagat fyra rätter och överträffat sig själv. Hon lär ha mycket gott att äta i helgen när vi åker till Langkawi.


Här är vi allihop: Jill, Sara, Åsa, jag, Jenny, Linda och Elif.


Det blev Key lime pie i glas till efterrätt.


Så mysigt och roligt med en tjejkväll ibland. Michi åkte upp till Langkawi och fick manligt sällskap i form av Shadow som glatt kom springande. Mysigt för dem också!