16 oktober 2015

Överraskning för Michi

Michi snusade och sov länge och väl och även jag - något som inte händer så ofta! Det blev sedan frukost med god enrisrökt cognaksmedvurst. Förråden är fortfarande fyllda på Langkawi.


Tvättstugan är nu klar, hyllorna uppe och allt inpackad. Det blev riktigt bra. Skönt att ha det klart!



Så här tomt är förrådet nu och snart är allt borta!



Vi fick hem en kille som var expert på CCTV-kameror. Vi satte upp kameror på huset för att se om någon gick in på tomten som inte skulle det, samt för att se att poolskötare, trädgårdsmästare m.m. kommer som de skall och som vi betalar för. Kamerorna har aldrig funkat, utan tagit ett foto ungefär en minut efter det att en rörelse upptäcktes, vilket har inneburit att aldrig någon har synts för de har hunnit ur bilden. Den här killen kunde dock trolla och det verkar som han får ordning på det. Michi lagade sin favoritlunch - korv med bröd...




Vid fyratiden åkte vi hemifrån och Michi hade ingen aning om vart. Han fick köra så att jag kunde låtsas titta på Google Maps. Han var väldigt konfunderad när vi parkerade på flygplatsen och trodde nästan vi skulle flyga iväg någonstans. Nu var det dock så att Jessika och Ingvar flugit upp för att vara med och gratulera honom.



Efter en skön stund vid poolen blev det sedan middag på Fish Farm ute på piren. Roligt med deras tillägg på skylten som säger på malaysiskt vis: No pork serve :)




Det blev mycket fisk och skaldjur. Det är väldigt fint att sitta ute på piren med en stjärnfylld himmel ovanför sig!




Sent på kvällen för oss kom det kort från Fredrik som tagit en selfie. Han har klippt sig superkort! Det blev riktigt snyggt.



Roligt att biljetterna nu är bokade för både Fredrik och Anna och de stannar ända till 22 respektive 23 januari så vi hinner njuta riktigt mycket!!!