29 juni 2015

Bröllopsdag och pappa på besök

Grått, grått, grått. Tur att vi har värmen annars för det här är inte kul... Idag fick bli en lite fixardag och det blev en tur till återvinningsstationen i Kode. Det är rätt roligt för i Malaysia finns knappt någon återvinning, men när man kommer hem så sitter det i ryggmärgen att man skall sortera!



Michi gick upp tidigt i morse för att åka till kontoret och senare bar det av mot Stockholm. Idag är det vår 24 bröllopsdag, men det blev inte så mycket firat. Nästa år är det silverbröllop så då får vi väl fira lite mer :) Fick besök av en annan man istället - pappa. Vädret blev genast lite bättre och vi tog oss en promenad upp på berget och runt stora varvet, vilket är cirka sex kilometer. Så skönt att komma ut och röra på sig lite.



Hemma sedan var det dags att börja med middagen och innan fick pappa testa vår roliga Bloody Mary flaska vi köpte i KL. Den ser ut som en gigantisk Tabascoflaska och man häller i lite vodka, och vips är drinken klar. Faktiskt riktigt god!



Det blev sedan ungsbakad, teriyakimarinerad lax med fäskpotatis och lite romsås. Det har kommit en, för mig, ny teriyakisås med ingefära och sesamfrön. Den var väldigt bra.



Vi satt sedan och pratade ett bra tag innan pappa gick ut till den lilla stugan för att sova. Jag satt och läste ett litet tag, men somnade sedan extra gott efter att ha kunnat vara ute så mycket.