08 mars 2021

Internationella kvinnodagen

Efter lunch åkte Thelma och jag iväg till polisstationen nära flygplatsen. Hon behövde få ett tillstånd för att åka ner till KL på fredag. Allt gick bra. Det blir bra för då kan jag boka in rörmokaren så att de fixar klart vårt badrum.


Nästa mål var att handla mat för veckan. På vägen till stan hittade vi en stor krukbutik. Vi behöveer en kruka till för en palm som vi vill sätta bakom soffan vid poolen. Här fanns tyvärr inga så stora krukor.


I mataffären såg vi de här skumma snäckorna. De var säkert femton centimeter stora. Ser inte jättegoda ut...


Alltid roligt när man får fler följare på Instagram och passerar ett nytt hundratal. Väldigt litet konto i förhållande till många andra, men jag försöker ju inte bli stor heller. Passerade 300 idag i alla fall.


På kvällen var det dags för att spreja mot denguemyggor igen. Det ser ut som en krigszon när de håller på.


En gång om året får jag vara modell för Soft Touch och det är på internationella kvinnodagen. Man skall alltid stå på ett visst sätt och göra något tecken. Vet inte riktigt vad det ska vara bra för, men här är årets bild.


Från London kom bilder från Anna. Nu lägger de in heltäckningsmattan i trappan. Vem vill ha heltäckningsmatta? Tydligen är det lag på att ha det i trappor i England.


Kvällen avslutades med middag på terrassen och ännu en Beckfilm. Detta var den åttonde i ordningen och avslutade säsong ett. Första säsongen spelades in 1997-1998. Säsong 2 spelades in 2001-2002. Det skall bli roligt att se hur tekniken tagit ett kliv framåt mellan säsongerna!