03 maj 2021

Ingen bekräftelse på vaccinet än

Nu börjar vi bli lite nervösa vad gäller sprutan. Flera av våra vänner har redan fått bekräftelse i sin app, men vi har inte hört något. Jag bokade för Michi, mig, Thelma och hennes dotter. Thelma och dottern är inne i systemet, men inte jag och Michi. Så typiskt! Varför skall det bli fel just på våra... Vi har så mycket omkring oss nu så snart slår vi i taket... Det stod 48 timmar så vi får väl ringa i morgon om inget händer. Vi har ju fått nedanstående "bekräftelse" som poppade upp efter själva bokningen, men inget i appen.


Thelma och jag promenerade över till Almaspuri för att träffa målaren som fixade här hemma. Vi har ett rum i Almaspuri där killarna satt upp en stor bänk i väggen plus TV på väggen för att ha som spelrum. Det finns ju andra sätt att använda det rummet, så bänken är nu borta och lite färg behövs för att snygga till det. Ett par bokhyllor och ett skrivbord sedan så blir det som ett litet kontor.


Hela dagen blev sedan en stor stressfaktor för oss och ingen av oss kunde nog tänka på annat än sprutan. Från att ha varit helt inställd på att få den denna veckan, så blir besvikelsen desto större när det inte verkar fungera. Så detta landet...! Försökte ringa på kvällen för att kolla men kom bara till en telefonsvarare. Helt sjukt!