20 juni 2012

Jobb i trädgården och middag hos pappa

Ett gott råd - lämna aldrig några gulliga små smultronplantor kvar på grusgången. Fick nästan en chock när jag kom hem och såg hur de spridit sig till nästan halva grusgången. Det lär ta sin tid att få bort dem. Nu kommer jag ju att vara hemma rätt länge så det blir till att göra lite varje dag.



Våra land framför huset var också totalt fulla med löv så det blev till att rensa, bära, slänga, rensa, bära slänga. Vi skall ju ha konfirmation här med släkten i juli och det är ju kul om det ser hyfsat fint ut i alla fall.




Extra roligt var det idag att pappa var tillbaka och genast var det dags för vår lilla tradition - råbiffskväll.




Han hade köpt så mycket kött så det knappt gick att äta upp, men väldigt gott var det. 




Nu var det ju inte så länge sedan vi sågs, men ändå lika mysigt! Skönt att känna att vi hinner träffas extra mycket i sommar!

Middag med syrran och småkusinerna

Städa, rensa ogräs, handla - det är inte svårt att hålla sig igång här hemma. Regnet skvalar ner med jämna mellanrum också. Hinner allt med rätt mycket roligt också som att få bjuda Helene, Victor och Nicole på lite middag. Idag, den 17 juni, var det Helenes och Thomas bröllopsdag, men Thomas var iväg på konferens så syrran fick mysa med mig istället.



Victor gjorde en stark insats med Annas resväska jag tagit hem. Kodlåset funkade inte på koden jag ställt in så vi hjälptes åt att prova alla nummer från 000 till 999. Rätt irriterande när INGET funkade. Det blev till att ta en tång och pilla lite och då fick vi upp det. Får använda hänglås istället. Ikväll kom pappa hem från Stockholm också så imorgon blir det date med papsen.