25 december 2016

Juldagen

Juldagen är alltid väldigt skön. Inga besök, inga ställen att resa till utan bara tassa runt i morgonrock så länge det går och ha det skönt. Fredrik satt och gjorde study guides inför tentorna i januari. Rätt skönt att komma en bit på väg.



Sent på eftermiddagen åkte vi in till Haga och träffade Anders på lite fika. Vi brukar gå till Café Husaren och äta räkmacka. Idag fick vi ett litet spel på personalen. När kom var klockan kvart över fyra och de meddelade att de stängde fem. Ingen fara tänkte vi. Så kom folk in efter oss när klockan var halvfem och de fick inte köpa något eller sätta sig ner. Personalen ville nämligen städa allt så att de kunde gå hem fem. Har man öppet till fem måste man ju servera folk ända tills dess och sedan städa. Michi skulle hämta en påtår till Anders vid halvfem och blev nekad först. Han undrade vad de höll på med och fick till slut ta och fylla koppen. Vi hade ju redan bord! Hade det varit min personal hade jag blivit helt galen!!!




Vi skjutsade sedan hem Anders och stannade på Kvantum för att handla lite. Det blev också ett stopp hos pappa för att låna hans wifi så att vi kunde uppdatera Bärbels iPad. Killarna tog sig en bastu innan vi åt lite lätt middag lagad av Anna. Vilken skön jul vi har!