26 januari 2015

Anna reser till Sverige

Malaysia Airlines hemsida blev idag hackad av en grupp som sägs tillhöra ISIS. Senare blev även Facebook och Instagram blockerade under en halvtimme. Om det var samma grupp vet man nog inte. Läskigt hur enkelt det verkar vara...


Hemma pågick packning av den högre skolan. Anna flyttar nu från Malaysia igen och skall först hem till Sverige ikväll och på fredag bär det av till London.


Nerpackad i handbagaget låg lille Ilen, den rosa kanin Anna fick av min mamma när hon var alldeles nyfödd. Ilen har hängt med överallt - Malaysia, England, Spanien och runt i världen. Den kommer nog hänga med hela livet :)


Vid halvnio kom Jeffrey och hämtade Anna och det var dags att säga hejdå. Michi hinner träffa henne lite till eftersom han landar i Sverige på torsdag och hon åker vidare på fredag. Mysigt!


Känns konstigt att hon inte skall vara här mer, men det kommer att bli så roligt för henne att komma tillbaka till London och livet där. Nu är det ett års studier till som gäller och sedan börjar "verkligheten". När Anna kom ut till flygplatsen fick hon veta att det var 200 tomma platser på planet och killen som hjälpte henne att checka in fixade så hon fick en hel rad för sig själv. Så nu kan hon sova hela vägen till Amsterdam. Vilken lyx!!!