09 april 2021

Vi provar Well Craft

Idag gick jag iväg på fotreflexologi. Det var ett tag sedan. Det är så där gott-ont. Njöt en hel timme. På kvällen, efter middagen, gick Michi och jag iväg till Well Craft som Daniel på vårt jobb tipsat om. Det är ett ställe för craft beer som har öppnat i Sri Hartamas, ett av de första sådana här ställen i KL.


Ägaren kom från Iran och hette Vendai. Han har öppnat stället med en lokal kompis plus en mexikansk tjej. Alla gick på internationell skola tillsammans här när de var yngre. Fortfarande unga - bara 26.



Ägaren var så gullig och tog sig verkligen tid med oss. Förklarade vad de hade, gav oss miniglas med provsmakning och skickade till och med in ett par kycklingvingar för att vi skulle få prova deras mat. Tala om att få gäster att vilja komma tillbaka!


Man fick själv välja öl ur deras kylar och gå med dem till bardisken. Där sattes de sedan upp på notan och hälldes upp i rätt glas för rätt öl. De hade fyra fulla kylar med öl från världens alla hörn.


Jag var tvungen att prova den enda svenska de hade, inslagen i en grön papperspåse och utan någon etikett. Märket hette Omnipollo. Aldrig hört talas om, men det var väldigt gott! Lite syrligt som Kronenbourg Blanc.


På eftermiddagen idag hade vi en visning av lägenheten i Verve Suites block C. Vad upptäckte Thelma där när hon öppnade för mäklaren och en potentiell italiensk hyresgäst: Jo, en liten vattenläcka. Vi har verkligen varit förföljda av det nu. Snart får det räcka. Som tur är var mäklaren Howard, som vi känt i många år. Han bara sade: Ge mig nycklarna, jag löser det med mina killar. Såååå skönt! En sann klippa!