09 juni 2024

Strul på Landvetter

Vi har tänkt att vi ska bringa lite ordning i våra förråd på landet och tänkte köpa ett större skåp som vi kan ha till redskap, krukor och jord till exempel. Michi och jag tog oss en tur runt Partille idag för att se om vi kunde hitta något. Det blev besök på Jula, Jysk, Byggmax, Blomsterlandet, Biltema och Rusta. Mycket hopp i och ur bilen. Tyvärr fanns nästan inget i butik så vi får titta om vi hittar något på internet.


Vi var inne en sväng i Allum också för att handla och tog oss en fika.


Jag lämnade in vår trasiga resväska och det ska ta ungefär två veckor innan den är klar.


Man blir ju rädd när man ser himlen. Det ser ju nästan ut som tromber. Haglade gjorde det under dagen. Det är ju inte så vanligt.


Anna hade fått ett tax-freekvitto digitalt när vi var hos Baby World och vi kände oss lite fundersamma över hur det skulle fungera. Hon kunde dessutom inte ta med sig allt p[ flyget denna gång, men allt måste visas upp samtidigt med kvittot vid Informationen, så vi var back-up för att ta hem en låda. Det visade sig att Landvetter inte kan ta digitala tax-freekvitton utan måste ha dem i pappersformat. Detta trots att de hade en stor skylt på informationsdisken om hur bra man kunde fixa allt digitalt. Vi föreslog lite vänligt att de kanske skulle ta bort den skylten... Det slutade med att vi tog hem en låda plus hela resväskan med allt Anna hade köpt. Nu skall jag hjälpa henne att få ett papperskvitto så får det komma med nästa gång i stället.


Det är inte lätt i denna digitala värld att förstå att det inte skall fungera. Nu kommer hon och Erik igen den 1 juli så då får de ta med sig desto mer. Det kommer ju fler saker nästa vecka dessutom.