25 april 2020

Lördag är handlingsdag

Dagen inleddes med träning och samtal med både Michi och pappa. Sedan bar det av till Ica för veckans handling. När jag lämnade av pappas mat så blev det kaffe i trädgården. Tur att det är så fint väder så att det går att ses! Han hade rensat i sin källare och framme stod tre pokaler han vunnit med Miko. Kul att han sparar några. Tvåa i SM och fyra i NM är inte att förakta!




Jag tänker ta ett foto varje dag på mina små plantor och se hur snabbt det går. Verkligen jätteroligt. Det kommer inte att komma här varje dag - det blir nog lite tråkigt - men ibland kanske det dyker upp något framsteg.





Idag blev hela underskåpet målat med vit färg inuti och under. Skall göra det en gång till och sedan blir det baksidan, sidorna och bänkskivan två gånger. Det tar sin lilla tid.



På kvällen blev det den sedvanliga lördagsmiddagen med pappa och nya tulpaner.




Skrattar gott åt alla Michis bilder som kommer. Det är ett frenetiskt arbetande som pågår även där. Är det inte Michi som målar så är det Thelma som fejar. Det kommer vara i nyskick snart!




Fick mig en avkopplande kväll med en tjock bok av Stefan Anheim på kvällen. Det blir inte så mycket tv faktiskt, men jag gillar ju att läsa.