22 maj 2014

Firad av Swea

Anna gick upp tidigt med Fredrik imorse. Han skulle ju iväg till skolan idag. Det blev sedan en andra frukost för Anna, när jag och Michi skulle äta.


Michi och Anna släppte sedan av mig hemma hos Eva Terbrant som bor i Seni uppe vid Solaris. Där var det kaffemorgon med Swea. Svenske prästen i Singapore, Gudmund, var uppe i KL och besökte svenska fängelsekunder här tillsammans med sin fru Mia. Hon passade på att komma också och hälsa på alla Sweor här.



Jessika höll ett jättefint tal och jag blev firad av mängder med Swea-tjejer. Fick ett fint halsband från Royal Selangor och presentkort på Parkson för flera hundra!


Fin chokladtårta hade de fixat också med fem ljus.



Anna var iväg och lunchade med Michi och fixade lite saker. På kvällen satt vi sedan och myste i hennes rum och kollade på de två sista avsnitten av American Idol. Rätt person vann tyckte vi båda.


Höll mig vaken till tolv och då ringde pappa som första gratulant. Kommer så väl ihåg när pappa fyllde 50 och hans jobb skickade en lastbil till vårt hus med jazzorkester och can-can-tjejer klockan sex på morgonen. Jag tänkte då att - Oj kan man göra sånt vid femtio. Nu kan jag säga - det kan man mycket väl :)

Michi korkade upp champagne och jag fick mina första paket. Mer imorgon tydligen...



Fick först öppna ett paket med ett litet mynt i som jag skulle ge till Michi och fick sedan ett enormt knivset till Langkawi signerat Leif Mannerström. Nu har vi bara tröga Ikeaknivar så det här blir ett riktigt lyft!


Kunde inte riktigt somna utan låg och tittade på Facebook och alla gratulationer som strömmade in. Stor dag imorgon börjar jag inse...