25 augusti 2018

Träff med Jonathan och Katie

Det blev sovmorgon för killarna och sen frukost. Det var lite mulet idag så man kunde sitta länge i poolen och njuta utan att dö av värmeslag. 


Alan kom sedan förbi för att kolla på en läcka vi har fått i sovrummet. Här får man läckor för att apor hoppar på taket och flyttar på tegelpannor. Med tropiska regnskurar så tar sig vattnet sedan in. Nu droppade det i sovrummet förra helgen så vi fick lämna en spann på plats.  Alan hade startkablar med så att vi kunde få igång bilen. Michi och Mikael tog sedan en tur på några timmar runt ön för att ladda upp den.
  

Daud hade varit och klippt hela tomten nedanför oss. Så skönt för dels är det lättare om man vill promenera ner, dels är det mindre risk för läskiga djur som gömmer sig...



Shadow är hos oss hela tiden nu igen. Han ligger verkligen som en vakthund och spanar. Om någon öppnar grinden och kommer in så skäller han till en eller två gånger för att meddela oss. Vi är lika glada varje gång vi kommer och han finns kvar. Det är en väldigt trafikerad väg utanför och sedan andra vildhundar.  


Den här killen vaktar inte riktigt lika bra :)


På kvällen kom Katie och Jonathan ner till oss på en fördrink och sedan åkte vi till Orkidria för att äta middag. Michi och Jonathan hade haft ett vad under fotbolls-vm vad gällde Sverige och England, så Michi fick vackert stå för middagen ikväll. 


De är tyvärr inte uppe så ofta, men varje gång de är på väg brukar de höra av sig i tid så att vi kan ses. Alltid lika trevligt!!