10 maj 2024

Dags att återvända till London

Vaknade upp av ett pling i telefonen bara för att upptäcka att även mitt flyg var inställt av samma anledning som Helenes och pappas. Nu var jag inbokad sent i kväll och måste gå in på British Airways hemsida för att bekräfta att tiden var ok. Det var helt omöjligt att komma in då sidan var överbelastad på grund av alla inställda plan. Moment 22. Efter ett par timmar lyckades jag i alla fall bekräfta. Pust.


Det kändes som om jag fick en hel dag extra. Satt och jobbade lite i köket och hörde att det prasslade till utanför och där gick ett rådjur och betade.


Fördelen med mitt försenade plan var att jag hann träffa både pappa och Helene och säga hejdå för den här gången.


När jag väl kom ut till Landvetter var jag först i kön och sedan gick allt hur smidigt som helst. Det var skönt när jag väl landade på Heathrow.


Flög genom en otroligt vacker solnedgång. Satt på första parkett.


Anna och Erik kom och mötte mig vid taxin när jag var framme i Maidenhead. Det är nu två veckor sedan vi sågs senast och oj vad Annas mage har vuxit på den tiden. Det går så snabbt.


Michi och Lalle var ute och åt på hot pot-stället i Hartamas Shopping. Ikväll är det sista kvällen och imorgon flyger Lalle tillbaka till Sverige. Det måste ha varit roligt att komma tillbaka efter så lång tid.


Nu blir Michi själv en knapp vecka innan han landar i London igen.