13 februari 2021

Krukor och växter till Langkawi

Här kommer lite fler bilder på muren, nu i dagsljus.



Utsidan kommer vi dock be dem göra om. De slammade bara området de byggde till ovanför den gamla muren vilket betyder att när de nu målat så ser man tydigt att det är två olika områden. Inte snyggt!


När terrassen nu är målad och möblerna skulle ställas tillbaka så satte vi soffgruppen lite närmare matbordet. Nu tar vi fram dynorna också och satt där både igår och idag. Roligt att vi använder det. Tidigare stod gruppen bortanför palmen och man glömde nästan bort att den fanns.


Medan Thelma och jag bar möbler spraymålade Michi lamporna vid muren så att allt är svart istället för ljusgrått. Mycket snyggare.



Vi tog oss en tur ut för att handla. Bland annat skulle en fin flaska rom inhandlas till våra grannar som hjälpt oss så mycket när läckan hände. Vi stannade också vid en handelsträdgård och köpte mer jord och lite olika växter. Nu ska vi ta oss an landen.


Thelma är för söt. Hon ber mig ibland ta bilder och skicka till henne. Hon lägger upp på sin Instagram och kallar det My life in Langkawi.



På eftermiddagen tog vi oss en promenad och hittade en stig lite längre bort som ledde ner till havet.


Imorgon åker jag hem till KL och stannar tills på fredag. Eftersom man nu får gå ut två personer så åkte vi till Gallo Nero, den italienska restaurangen vi varit på ett par gånger tidigare. Dags för lite Valentine-middag.


Anna och Erik skulle hem till Fredrik på middag ikväll. Han och Edward hade köpt och blåst upp hur många ballonger som helst. Halva lägenheten var fylld. Han fick en glad syster :)


Nu skall det bli spännande att åka ner till KL igen och se hur det fungerar med resetillståndet och att ta sig till jobbet i dessa nedstängda tider. Lite nervöst, men jag tror att jag har allt som behövs