22 november 2021

Köket går framåt

Michi och jag började morgonen med ett besök på CIMB bank där vi uppdaterade information om våra nya pass och visum. Åkte direkt hem med passen sedan. Livrädd att det skall hända något med dem innan vi åker. Därefter bar det direkt av till Almaspuri där det var möte med köksfirman och byggledaren.


Aktiviteter pågår överallt och man får kliva över cement och färgburkar.


Idag gick vi tillsammans igenom var alla eluttag måste vara för kyl, ugn, spis mm


Känns otroligt skönt att detta blivit gjort. Vi slänger in mycket kontakter. Alltid bra.


Garderoberna gicks igenom och mättes en extra gång för vårt sovrum.


Höjden på handfaten diskuterades. Standardhöjden här är låg till och med för mig. Jag fick åka hem och mäta de vi har i Hijauan för de är ju bra.


På eftermiddagen fick vi över köpekontraktet för Hijauan. Nu har köparna skrivit på och så också vi. Imorgon skickas allt till våra advokater och 10 procent av köpeskillingen skall skickas över. Det blev till att korka upp lite bubbel på kvällen. Nu vågar vi tro på det!


Jag gillar ju det där med adventskalendrar och nu innan vi åker så fick även Thelma en. Den är från L´Occitane som säljer schampo, mjukiscremer mm. Fick strängt tala om att man bara får öppna en lucka varje dag :)


Nu är i princip det mesta packat. Det är ju alltid lite småsaker som necessär och annat som skall i det sista. Taxin är också bokad till flygplatsen. Sakta faller saker på plats.