07 januari 2021

Snö i Lerum och tidigare hemresa

Barnen vaknade i morse till dryga tio centimeter snö ute. Bilen och soptunnan var helt täckta. Roligt att de hinner uppleva lite snö denna vinter. Inte något de ser så mycket av hemma i London.


Här hemma var det torsdag och jobbdag. Dags att börja igen. Jag körde en halvdag och Michi höll på ända fram till halvåtta. Mycket att ta tag i efter alla helgdagar.


Imorse vaknade vi till nyheterna om att Capitolium hade stormats som igår och att den demokratiska världen ännu en gång ställts på ända. Vilket år 2020 var och 2021 verkar inte börja bättre. 

Anna har fått besked av Gartner att de inte får jobba utomlands utan hon måste hem så nu har de bokat om biljetterna tillbaka till ursprungsdatumet den 10 januar. Erik, Anna och Thomas åker med samma plan. Fredrik har kollat med A&M och han verkar få stanna i Sverige om han vill. Han måste bara ha koll på antalet dagar så han inte stannar mer än ett halvår verkar det som. Alla hans vänner där han bor är i olika länder, så det skulle bli otroligt ensamt att sitta i London. Väldigt roligt att de i alla fall fått nästan fyra veckor tillsammans i barndomshemmet.