23 augusti 2012

På bio med syrran

Har idag haft en mysig dag med Helene. Först kom hon ner på morgonen för att se om jag skulle med ut och springa. Lagom till hon hade satt sig i bilen för att åka hit började det hällregna så istället fick vi en liten mysig pratstund. När hon sedan gick blev det städning av vardagsrummet och ett rum till. 

Fick idag ett telefonsamtal från en dam som ville köpa alla Annas möbler jag lagt ut på blocket. Hon kommer och hämtar dem på lördag. Började nästan misströsta när jag inte hört något, men nu känns det jättebra!

Inte nog med att vi hade ett getingbo på landet, nu verkar det som vi har ett här hemma också. Det hade kommit in en geting i sovrummet härom kvällen när jag skulle sova. När jag nästa morgon kikade ut såg jag att getingar flög in och ut bakom en planka vid sovrumsfönstret. Ringde vårt försäkringsbolag där Insecta ingår och nu är det bokat tid att de skall komma på fredag förmiddag och fixa med getingarna. Känner mig riktigt pysslig med allt som blir fixat nu :)

Vid kvart över fem kom Helene och hämtade mig. Vi hade bokat biljetter till Snow-White and the Huntsman. För att vara en saga var den faktiskt rätt bra!


Efteråt traskade vi iväg till en restaurang Helene provat tidigare. Den heter Angelos och är spansk-italiensk. Väldigt god mat och mycket trevlig personal! Anna kom ner med tåg från Stockholm och åkte direkt bort till oss så hon hann äta lite middag också. Mysigt att ha fått hem henne igen!


Så roligt att få en helkväll med syrran. Tiden går så fort fastän jag tyckte att jag skulle vara hemma jättelänge. Vi skall allt hinna ses lite mer innan jag sticker igen :)