27 juni 2024

Första doppet i sommar

Vilket fantastiskt väder det äntligen har varit idag. Började dagen med att åka med Michi bort till Solberga och sedan springa hem. Det blev lite drygt 7 kilometer.


Insåg att vår blodfläder snart blommat över och fick snabbt plocka av de få klasar som fanns kvar. Det räckte bara till en halv sats, men vi brukar inte göra av med så mycket. Nu är saften klar och ska stå fem dagar i kylen.


Vår kaffebryggare har börjat läcka helt plötsligt och jag hade ett långt samtal med support idag. Den läcker dock fortfarande så jag får ringa igen. Nu har Nespresso en kampanj - om man köper 350 kapslar så får man en maskin på köpet. Kanske läge för det.


Nu har vi fått en ny uppdatering av Anna. Tiden tickar på...


När Michi kom hem från jobbet så gick vi ner och badade. Jag har legat i en solstol med en bok större delen av dagen och det var avsvalkande och skönt att hoppa i. Gissar att vattnet var 17-18 grader. Gjorde mitt årliga dyk. Vill hålla uppe vanan så att jag inte en dag inte vågar längre.


Michi överraskade idag och kom hem med både blommor och god mat.



Fredrik har det bra nere i Cannes. Idag kom William ner och snart är det dags för Tuva. Nu flyttade han in till ett nytt AirBnb för att stanna där tills på lördag.