10 juni 2014

Anländer till Lerum - heldag med pappa

Landade i tid på Amsterdams flygplats men hade ändå bara en timme att ta mig från International till EU. Datorer och annat skall scannas och det var sååå långa köer. Det var knappt att jag hann till gaten. En timme är lite knappt! När jag sedan landade på Landvetter så stod pappa där och väntade och det är alltid lika mysigt när han kommer och hämtar!!!

Vi åkte till kontoret så att jag kunde hämta upp bilen och sedan bar det av hem med väskorna. Vi bestämde oss för att åka in till Allum snabbt för att fixa lite ärenden direkt. Fick beställt en keyboard till Victors Mac som han skall få i födelsedagspresent bland annat. När vi var klara åkte vi tillbaka till Lerum igen. Känns som om tiden vrids tillbaka, allt är sig likt.


Vi gick till restaurangen Lerum och där bjöd pappa på kinesmat. Visst är det annorlunda mot kinesmat i Asien, men detta är min barndoms kinesmat och jag kan inte tycka annat än att det är rätt gott ibland :)



På kvällen var jag uppbjuden till pappa och som vanligt så tog vi en råbiff första kvällen.



Det känns lite barbariskt men är väldigt gott. Pappa har fixat med alla tillbehör och det är så roligt att bara ha ett par timmar att prata bort alldeles själva.



Pappa bjöd även på sin egengjorda svartvinbärssnaps, gjord på bär från vår trädgård!



Promenerade förbi Helene och Thomas på vägen hem. Helene hade så mycket jobb inför skolavslutningen men vi hann i alla fall säga hej och ge varandra en stor kram. Imorgon skall vi ses ordentligt. Huset var så fint hemma också. Helt nymålat och alla dåliga plankor var utbytta, plåt uppsatt på utsatta ställen och det såg helt nytt ut. Härligt att vara tillbaka!