13 juli 2009

Sverige 5 - 10 juli

Som alltid är sommarveckorna späckade av besök. Hektiskt ibland, men roligt för det mesta. Under veckan som gått har vi varit borta på middag tre gånger och haft folk på besök två!

I söndags var vi hemma hos en kille på Esab och hans flickvän. Michi och Martin har haft mycket med varandra att göra i jobbet. Det blev en trevlig kväll med mycket diskussioner. Vi fick bland annat höra att det nu händer att svenska ungdomar har med sig sina föräldrar till arbetsintervjuer eller på lönesamtal. Vem hade anställt en sån ungdom...???
I tisdags var vi sedan hemma hos Anders och Maritha Dison som nu höll på med sitt tredje hus, tror jag, sedan vi träffade dem första gången. Skulle tagit båten till Orust, men det började åska strax innan vi stack så det blev inget med det. Huset var jättefint och låg med en fantastisk utsikt över havet!

Onsdag morgon dök familjen Krantz från KL upp med sina tre tjejer. Vädermakterna var på vår sida och trots rätt ordentlig blåst kunde vi ta oss till Rönnängs brygga för smaskig lunch. Räkmackorna de serverade var så stora så vi knappt orkade äta upp dem!



Sedan blev det lite promenad runt Rörtången, besök i glasskiosken och grillning på kvällen. Anna är ju bortrest nu så vi hade en hel stuga att erbjuda den övernattande familjen :o)

Torsdagen följde med middag under tak hos några grannar och på fredagen fick vi besök av Lotta och Magnus Persson som bodde i KL när vi flyttade ner. Nu har de bott i Göteborg i fyra år redan. Tiden flyger fram! Kul att kunna hålla kontakten med några av alla de familjer som kommit och gått under åren i KL!