18 januari 2024

Upp till Langkawi

Efter dagens zumba bar det av ut till Subang och flyg upp till Langkawi. Firefly var som vanligt försenat och vi kom iväg fyrtio minuter senare än vad vi skulle. Tog en Grab från flygplatsen och givetvis behövde han tanka också. Att de inte kan göra det innan de plockar upp en kund. Sedan blev han irriterad på mig när han skulle släppa mig vid entrén till mataffären istället för att släppa mig på andra sidan shoppingcentret med mitt bagage. Intressant att höra hur han tänkte där...


När jag kom fram till vårt hus kom Shadow springande ner för gatan för att hälsa. Det märks dock att vi har varit borta mycket för han ville inte komma in utan skulle tillbaka ut för att leka med grannens hund. Förr kom han ju alltid in direkt och stannade med oss. Efter ett tag dök han upp igen i alla fall. Så mysigt att ha honom här. Det känns lite tomt utan honom.


Michi landade halvåtta och det blev middag hemma. Skönt att inte ge sig ut igen. Vi hade fint sällskap under kvällen då vi fick lyssna till de höga ropen från denna snygging.


Det är alltid härligt att vara tillbaka här. Pulsen går ner och vi kopplar verkligen av direkt. Det är bara att njuta. Det kommer att bli en fullspäckad helg!