02 september 2017

Samadhi Hotel i KL

För några dagar sedan överraskade jag Michi med att vi skulle bo en natt på Villa Samadhi, ett hotell jag länge spanat in. Det byggdes för sju år sedan och ser så fint ut!


När vi blev visade till rummet blev vi nästan chockade. Enormt rum, med ett ännu större badrum med två stora duschar, vinkyl och till och med ett akvarium fanns. Helt sjukt!


När vi kom ut på vår lilla terrass så hade vi hela poolen utanför med en stege ner i vattnet.


Vi badade lite och Michi hittade en skön säng att vila lite på innan vi beställde lunch. Vi provade vår jacuzzi som fanns på framsidan, utanför badrummet.


Mellan halvsju och halvåtta var det fria drinkar i den lilla hotellbaren. På hela hotellet fanns det bara 21 rum.


De hade en fantastisk drinklista där vi bland annat smakade på Roasted Cameron Apple. Snakade äpple och kanel och jul och helt fantastiskt. Jag fick receptet av bartendern så nu skall vi exprimentera. Skall bara hitta alla ingredienser först... 


Efter en god middag, där det på malaysiskt vis saknades lite på menyn, som biff, vissa viner m.m., återvände vi till vårt rum.


Det blev lite mer badande i bubbelpoolen innan vi somnade gott i vår jättestora säng. Jag fick nästan ta sats för att hoppa upp i den. Fniss...