28 oktober 2012

Pyssel i huset

Idag var det fortsatt pyssel i huset. Fredrik fick i uppdrag att lacka en pall till köket. Det blir ju lite annorlunda när man bor här. Ingen sy- eller träslöjd i skolan - fast det kanske inte finns i Sverige heller längre? Man vill ju att barnen skall lära sig lite praktiska saker, som t.ex. hur man målar, använder högtryckstvätt, lite allmänna saker om att ta hand om ett hus. Fredrik fick till pallen i alla fall :)


Till lunch blev det alla rester från i går plus att Michi och jag köpt frysta hamburgare sist som nu kom väl till pass. Killarna tyckte det var jättegott att få bygga sina egna hamburgare. Köket är helt underbart! Oftast är köken här väldigt små, men nu har vi fått ett kök som är efter god svensk standard!


Michi och jag tog bilen och åkte runt på ön bara för att lära oss lite. Hittade bland annat en jättefin, lite undanskymd strand, uppe vid Craft Complex. Måste reka lite inför alla gäster som snart kommer. När vi kom hem kom Teng tillbaka och vi fick den sista gardinen på plats. Har även beställde lite bambujalusier till utsidan så vi kan äta ute oavsett om det är stark sol eller om det regnar.

Vid halvfem lämnade vi huset och åkte bort till flygplatsen. Planet gick vid sex. Framme i KL var Duro och väntade på oss och hämtade Jake och Harrison. Killarna har verkligen haft en rolig helg. Idag ramlade Harrison raklång rätt i lera när de gick nere vid stranden så de hade fått dra loss honom. Snygga var de när de kom hem :)